نحوه ثبت نام گوگل تگ منیجر(google tagmanager)
1 min read
مرحله اول: وارد لینک ثبت نام GTM شوید.
اولین مرحله کلیک و ورود به صفحه اکانت Google Tag Manager میباشد.


مرحله دوم: اکانت GTM خود را بسازید.
بعد از اینکه بر روی Create Account کلیک کردید، وارد صفحه ایجاد اکانت Google Tag Manager میشوید. در فیلد مربوط به Account Name نام شرکت یا وبسایت خود را وارد و بر روی دکمه Continue کلیک کنید.

مرحله سوم: یک GTM Container بسازید.
Container به محیطی گفته میشود که در آن میتوانید تمامی تگها را مدیریت کنید.
در فیلد موجود نام وبسایت را وارد کنید. نیاز به نوشتن http و https در ابتدای نام وبسایت نیست. سپس نوع وبسایت را انتخاب کنید.

مرحله چهارم: با شرایط استفاده از خدمات موافقت کنید.
در مرحله بعد Terms of Services نمایش داده میشود که لازم است با کلیک بر روی دکمه Yes با آن موافقت کنید.

مرحله پنجم: بر روی شناسه ردیابی خود کلیک کنید.
ابتدا GTM Container را باز کنید.

سپس بر روی GTM Tracking ID کلیک کنید.

مرحله ششم: GTM را نصب کنید.
نکته مهم: حتما قبل از بکارگیری GTM، تگهای موجود را بررسی کنید و در صورت وجود تگ، برنامهای برای انتقال اطلاعات/آمار تعیین کنید. برای مثال، در صورتی که Universal Google Analytics بر روی صفحات مختلف سایت شما نصب شده است و قصد دارید در کنارش از Universal Analytics using GTM استفاده کنید، در واقع به کارکرد درست هر دو کد پایان دادهاید. نصب دو تگ مشابه در یک صفحه موجب دو بار شمرده شدن بازدید صفحه و همچنین ثبت آمار نادرست bounce rate میشود.
ممکن است تگهای دیگر در کنار GTM از پیش از طریق پلاگینهای وردپرس، جوملا!، مگنتو یا سایر CMSها از پیش ثبت شده باشند. حتما این مورد را نیز بررسی کنید.
یکی از ویژگیهای بسیار خوب GTM این است که از تعداد بسیاری از سرویسهای آمارگیر پشتیبانی میکند. لیست سرویسها را میتوانید از طریق لینک زیر مشاهده کنید:
پس زمانیکه گفته میشود قبل از نصب تگهای GTM، تگهای موجود دیگر را نیز بررسی کنید، منظور تگهای بالا میباشد.
بعد از اینکه موارد فوق را بررسی کردید، لازم است کدهایی که در ادامه در اختیارتان قرار میگیرد را در صفحه جایگذاری کنید. در صورت نیاز در این خصوص از کدنویس خود کمک بگیرید:
